עם פרוץ נגיף הקורונה באמצע מרץ, תלמידות בתכנית חו"ל של מדרשת לינדנבאום חזרו לארצות מוצאם. אך למרות שהבנין היה ריק, הלימודים לא פסקו אפילו לרגע: צוות המדרשה העביר את כל הפעילויות, לרבות הפעילויות ה הבלתי פורמליות למתכונת מקוונת, ולא התפספס ולו שיעור אחד.
קבוצת התלמידות הבינלאומית אף ציינה את הימים הלאומיים: יום השואה, יום הזיכרון ויום העצמאות, באופן משמעותי בזום באמצעות טקסים משותפים עם בנות המדרשה הישראליות, לימוד משותף, ביקור וירטואלי בהר הרצל לביקור קברי חללי מערכות ישראל, ופעילויות כמו 'חפש את המטמון' הוירטואלי ביום העצמאות. אולם החשיבה הכי יצירתית מחוץ לקופסה התבצעה כאשר הגיע הזמן לטיול הסוף-שנתי המסורתי לצפון.
אז נכון שהשנה לא היו אוטובוסים והסעות, אלא ראש המדרשה, הרבנית סאלי מאיר, ור"מ הרב דוד ברופסקי הובילו את התלמידות (שהתייצבו לזום בחולצות טיול של המדרשה) בסיור וירטואלי של העיר צפורי העתיקה, שם רבי יהודה הנשיא התחיל לערוך את המשנה. ברוח ה"טיול", היו עצירות מזדמנות לשימוש בנוחיות, וכמובן שהרבנית מאיר והרב ברופסקי גם הזכירו לתלמידות לשתות מספיק מים תוך כדי הובלתן בחפירות ובממצאים העתיקים. דרך שימוש בעזרים אינטראקטיביים, וידאו שהכינו ילדיה של הרבנית מאיר, ותמונות שעברו עריכת פוטושופ יצירתית, התלמידות ביקרו בתיאטרון, בשוק, במערכת מים תת-קרקעית, בבתי כנסת, במקוואות ובבתים.
לאחר הפסקה ייעודית לארוחת הצהריים, הרב טוביה קפלן "הביא" את התלמידות למירון לסיור וירטואלי ולימד אותן על הרב שמעון בר יוחאי דרך מקורות ותמונות נוספות. כמובן שאין טיול ל"ג בעומר שלא נגמר ב"מדורה" משמחת, שירה ומשחקים – גם אם היא נעשית בצורה וירטואלית.