%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D %D7%9E%D7%A1%D7%9A 2022 07 07 140250 1

אישה פנתה לסיוע – וגילתה שבעלה נשוי לאישה נוספת

עולה חדשה פגשה בחור ישראלי והתאהבה • אלא שלאחר שנישאו באופן פרטי, היא טוענת, החל בעלה לנהוג בה באלימות • כשפנתה לרווחה גילתה – היא לא אשתו היחידה • בארגון "יד לאישה" סייעו לה בהליך הגירושים • וזו התשובה המדהימה שסיפק הבעל בבית הדין

חנן גרינווד, 12.7.2023

מ', עולה חדשה, פגשה לפני מעט יותר משנתיים ברחוב את א' והשניים הפכו לזוג. לאחר שבועות ספורים שכנע אותה א' להינשא לו בנישואין פרטיים. לדברי מ', למרות בקשותיה החוזרות והנשנות הוא התעקש שלא לערוך את החופה באמצעות רב מורשה של הרבנות, ולבסוף כך נעשה.

ימים ספורים לאחר שנישאו, טוענת מ', החל א' לנהוג לעברה באלימות, שהלכה והחריפה ככל שחלף הזמן ולבסוף החליטה לעזוב אותו, למרות שהייתה בהיריון מתקדם. היא פנתה לקבלת סיוע בלשכת הרווחה באזור מגוריה, אך לאחר שחלקה עם העובדת הסוציאלית שטיפלה בה את מה שעבר עליה, היא גילתה שבאותה הלשכה מטופלת אישה נוספת עם סיפור דומה להפליא לשלה. לאחר בירור נוסף, נדהמו כולם לגלות כי השתיים נשואות לאותו האדם, הלוא הוא א', שנישא לשתיהן בנישואים פרטיים.

"מהרגע הראשון הוא אמר שהוא רוצה לשאת עוד אישה, אבל לא חשבתי שאכן יעשה את זה", מספרת מ'. "בדיעבד אני יכולה להצביע על היום המדויק בו הוא התחתן עם האישה הנוספת. זה היה ממש לפני חנוכה. הוא לבש בגדים חגיגיים, ממש כמו חתן, יצא מהבית ונעלם למשך שבוע. כשחזר סוף סוף הביתה, הוא עדכן אותי, שמעתה, שבוע אחד הוא יהיה בבית ושבוע לא".

לקריאת הכתבה באתר ישראל היום

תאריך פרסום:
תגים

פוסטים אחרונים

הצטרפו לניוזלטר

קבלו עדכונים שבועיים על דברי תורה, חדשות ועדכונים כלליים ישירות לתיבת הדוא"ל שלכם מאור תורה סטון.

"*" אינדוקטור שדות חובה

מדינה*
שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.
.pf-primary-img{display:none !important;}